Maybe it's my weekend


Helgen har varit supertrevlig!


Lördagen spenderades i högskolans aula med högskoleprovet.
Kanske lite mindre trevligt, men jag klagar inte. Kvällen däremot var mycket trevligare. Det bjöds på födelsedagsfest hos Filip i Tollarp. Festa gillar vi och Tollarp gillar vi, så kan ju inte bli bättre. Och Filip är ju med helt okej ;) haha. Nej men var faktiskt väldigt trevligt. Efter det blev det att åka in till stan och hänga där lite med Linn, Louise, Linus och Love i väntan på bussen. Hrm alltså där blev man ju lite ensam N bland alla L. Sedan åka hem till Linus och sova där.

Söndagen spenderades hos Linus.
Det blev första glassen och första grillningen och lite studsmatta på det. Känns som sommar. Lite spontan bio i Bromölla blev det med. Alice i Underlandet i 3D. Bra film! Väldigt coolt det där med 3D. Har jag inte sett tidigare.

På tal om det:

Madeleine: Vilken film såg ni på bio?
Nina: Alice i Underlundet
*Underlivet
*Underlandet


Måndagen, idag alltså, spenderades först med att vakna hos Linus.
Ta bussen in till stan och hänga där lite i väntan på bussen hem. Ledig från skolan idag med nämligen. Se en tjej svimma en meter från oss, twice. Såg sjukt läskigt ut. Komma hem och duscha och lite så. Sitta ute och sola och fika med mamma och mormor hela dagen. Kom nyss in. Jag älskar detta vädret alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0