Idol 2009


Igår var det fjärde fredagsfinalen i Idol. Jag missade det, som de flesta andra fredagskvällar den här hösten. Lite synd. Men det värsta är att jag inte bryr mig speciellt mycket. Tycker ärligt talat Idol börjar bli lite drygt. Auditions är nästan det enda roliga. Och inte ens de är såå roliga längre, inte som 2004 och 2005. Därifrån finns de riktiga Idolklassikerna.

Så jag kommer antagligen missa de flesta av avsnitten som är kvar också.
Ifall någon undrar är i alla fall mina favoriter Tove och Erik av de som är kvar.

Erika Selin

Att ha pojkvän handlar bara om status


Jag har kommit in i en liten tjuvlyssnat-period, så tänkte jag kunde förgylla även er dag med fina citat.


Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.

Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.

Lördagsoutfit


Såhär ser man då ut idag. Jag gillar verkligen kvalitén på mobilkameran. Fattar inte varför man inte ska kunna zooma i 3 megapixlar utan bara i VGA.




Svart linne - Modström
Vit kofta - Carlings


(mitt hår ser ut som en pälsmössa på bilden, haha.)



Beiga byxor (grenenbrallor ;)) - BikBok



Har dessutom på mig det här tjusiga armbandet från Linn och Filippas UF företag, Handsome UF.



Cha cha


Cha cha bloggen!
HAHA. Eh ja...i alla fall. Steg precis upp efter en mysig sovmorgon. Har legat i sängen i nån timme och spelat på mobilen. Super Breakout is the shit. Ska ta och duscha nu. Mitt hår är som svinto efter all hårspray jag använde igår.

Under dagen ska jag inte göra någonting alls. Men ikväll blir det att fira min morbror som fyller år imorgon. Eller ja, min mosters man blir det. Han är bäst på att laga mat så det är ju därför man följer med, nästan.

Dagens utsikt. Ni kanske minns att jag la upp dagens utsikt i förrgår. Då var den tjusig med gula höstlöv. Nu har nästan alla löven trillat av och de som sitter kvar är bruna. Tänk vad allt kan förändras över en dag, eller två.


Hej hej hej jag är bara 14 år


Hemma efter fest i Köpinge! Tack för en trevlig kväll allihopa! Det är väl kanske halloween idag eller imorgon? Vi körde i alla fall på allmän maskerad. Jag, Linn och Malin var väldigt gulliga omogna fjortisar. Vi känner att vi har hittat vår nya stil. Är riktigt sjukt trött, så ska sova nu. Godnatt!

Litet smakprov på hur det kan se ut. Håll utkik på Malins facebook för fler bilder.



Mm vad fint.



Seriöst, Partille-Johnnys is the shit.




Look of today


Dagens outfit bestod av:


Lila linne - Topshop
Lila tröja - Zara
Rosettdiadem - Glitter
Vantar - Indiskan (kunde inte låta bli att fota dem, så söta!)



Blå jeansleggings - Åhlens City
Svarta stövlar - Scorett
Vita stövelmuffar - Lindex (ja jag har fastnat lite för päls för tillfället, och ni kan vara lugna för jag har bara råd med fejk.)




Min nya pose för dagen tydligen.


There are no boundaries


Detta är en väldigt bra pepp-låt!
Kan inte lyssna för mycket på den. Adam's röst är bara såå bra.

Adam Lambert - No Boudaries





Adam Lambert, som för övrigt kom tvåa i årets American Idol. Detta är också för övrigt Kris Allens vinnarlåt, men Adam gör den bättre!.


Dum och dummare 2009


Taget från Tjuvlyssnat.

Två tonåringar ~15 sitter och diskuterar gymnasieval.

Tjejen: Jo… men han gick någon floristlinje eller något…
Killen: Florist? Vafan är det?
Tjejen: Jag tror det har något med golv att göra…

 

 


Fredag


Känner mig väldigt utvilad faktiskt. Även om jag inte har sovit så jättemycket inatt. Tänkte dra in till stan om en stund. Ska boka tider på körskolan. Man kanske skulle slå sig ned vid datorerna en stund med. Får se om jag pallar.

Ikväll blir det fest hos Andrea i Köpinge! Ska bli skoj :D Jag får ju dock inte dricka så mycket. Klä ut sig ska man också göra. Kanske tar en bild ikväll och visar hur det blir. Tills dess är det min hemlighet. Ciao!

Fotoblogg


Klockan är jättemycket, jag vet. Men ibland är det trevligt att sitta uppe halva natten. Datorn kan vara lockande.

Har fastnat för en fotoblogg. Olof Grind heter killen bakom bilderna. Helt fantastiska är de. Finns fler på hans hemsida. Har aldrig varit direkt intresserad av att fota. Men när man tittar på de här bilderna blir man ju sugen.

Olof Grind. Bild tagen från hans hemsida.



Testar att mobilblogga. Kan ju var

0-19dd3abce5290652c332f41d2fa724ad.png

Kolla varifrån!

Testar att mobilblogga. Kan ju vara trevligt att kunna!


Tv-kväll


Torsdagar har blivit en riktig tv-kväll. Bänkade mig framför tv:n direkt efter maten vid 7. Började att titta på Vem Vet Mest. Riktigt underskattat program. Jag gillar frågesporter. Sedan fortsatte man med frågesporter. Halv 8 var det Postkodmiljonären. Vi är självklart medlemmar och kammar hem en miljon då och då, not. 250 kr är väl ungefär vad vi är uppe i. Programmet är i alla fall trevlig underhållning.

Klockan 8 var det Mammas Pojkar. Så patetiskt program och jag kan inte låta bli att titta. Det går alltså ut på att 20 tjejer med blont hår och silikontuttar flyttar in i ett hus i Spanien. De ska alla dejta samma tre killar. Killarnas mammor ska bo med dem i huset. Mammorna vill hitta svärmorsdrömmen till deras son och är emot allt från silikonbröst till piercingar. En av mammorna vill dessutom att deras son ska träffa en kvinna som är oskuld och blir lite upprörd när hon upptäcker att en tjej arbetar som strippa. Tjejerna är störda. Mammorna är störda. Killarna får man egentligen inte se så mycket av. Men jag kan fortfarande inte låta bli att titta som sagt.

Klockan 9 tittade jag på Inlåst. Det handlar om ett gäng kriminella killar som ska genomgå en behandling. Under typ 12 dagar ska de vara inlåsta på ett fängelse med föredetta kriminella män. Det är faktiskt ganska intressant.

Klockan 10 tittade jag på Debatt. Det debatterade först om den 15-åriga tjejen Therese som blev mördad av två jämnåriga. Anledningen att jag tittade var dock att de skulle debattera plastikkirurgi. Eller det var egentligen inte anledningen. Utan den riktiga orsaken var att bloggaren Paulina skulle vara med. Jag vet, jag är bloggberoende. Hon sa dock inget kul, korkat eller allmänt roligt. Lite synd. 45 minuter av mitt liv det där.

Oj vilket långt onödigt inlägg det här blev. Här ser vi alltså hur många timmar man kan spendera framför onödiga tv-program. En anledning kan ju också vara att pappa ockuperade datorn med släktforskning. Inget kul.

Pojkarna med deras mammor.



Filmmys


Har inte gått utanför dörren idag. Kan vara trevligt ibland. Madde kom in med chips, Pepsi och lite film! Bedtime Stories tittade vi på. Den var lite sådär mysig med ett happy ending. Sedan började vi titta på Flyga Drake också. Den var bara depp. Men ganska bra faktiskt. Får titta klart på den en annan dag. 

Amir och Hassan i Flyga Drake


Oktober


Har fått i mig lite mat nu. Har även städat huset och diskat. Ska bädda sänger nu med. Känner mig som en hemmafru. Fattas väl bara att jag ska börja tvätta eller stryka kläder med. Kommer dock inte hända!

Känner mig på aningens bättre humör nu. Kanske för att jag har den här utsikten? Ganska fint om jag får säga det själv.


Statistik


Ojoj, den röda linjen är ju trevlig att titta på. Inte för att jag strävar efter att bli Sveriges mest lästa blogg, men ändå. 6 unika läsare och 70 sidvisningar totalt. Mina 6 läsare verkar gilla min blogg helt enkelt, haha.

Förresten, kan ni se den nya rosa designen? Inte helt säker på att den funkar nämligen.


Jag <3 mina strumpor


Tänkte jag skulle lägga in dagens oufit nästan varje dag. Jag råkar tycka det är lite skojigt av någon anledning. Så här ser jag ut när jag helt enkelt inte bryr mig om hur jag ser ut. Myskläder helt enkelt.

Svarta mjukisbrallor - Stadium (tror jag)
Rosa Hello Kitty-strumpor - H&M
Svart Neverstore-tröja - Från nån konsert





Always All Ways


Sitter och lyssnar på den här låten. Så fin är den.



Lostprophets - Always All Ways

Just another tuesday


Jaha, då var det torsdag. Snart måndag, men det känns ändå som en evighet dit. Känner mig på världens sämsta humör. Vet inte vad jag ska göra av mitt liv idag. Egentligen har jag bara lust att krypa ner under täcket igen. Kan inte någon ta mig tillbaka till sommarlovet?

Tonight


Kom hem för ca en halvtimme sedan. Alla sprang runt hit och dit och inget hade öppet och jag var bara så trött. Madde och jag cyklade i alla fall hem. Så nu ska jag gå och lägga mig. Ska sova hela dagen imorgon har jag planerat.


Blodprov


Mamma tog blodprov på mig igår.
Idag hade de fått svaren, vilket visade att jag hade järnbrist. Så det blir att börja käka järntabletter igen. Hade precis tagit slut på en karta, menmen. Blodprovet visade också att jag hade dåliga levervärden. Ni kanske vet att det är ett symptom på för mycket alkohol? ;) Vet faktiskt inte vad man bör göra åt saken. Men kanske blir att ta det lite lugnt framöver. I så fall börjar jag med det nästa vecka! Haha!

Fick ju självklart kommentaren av min pappa:
- "Nina, dricker du mycket alkohol?"
Han väntade dock inte på svaret. Kanske inte ville veta.



Låttips


Finns tusen låtar som skulle platsa som dagens låttips. Men jag väljer en.

Justin Bieber - One Time



Så liten och söt. Bara 15 år.


Kvällens outfit


Detta blir kvällens outfit.

Klänning - Cubus
Svarta leggings - hrm jag vet inte vilka än, men ni fattar poängen.




Att matcha all the way är ju ett måste. Jag vet att jag är nagellacksnörd.


Lillördag


Det är onsdag. Vilket självklart är = lillördag. Vilket självklart är = festa (nu när det är lov och allt).

Det blir tjejkväll hemma hos mig. Singstar ska användas igen, var ett tag sen. Sedan blir det utgång. Antingen Class eller Banken, vi får väl se.

Bilden är en favorit i repris. Så beskrivande ;)



En liten nystart


Kände för en liten nystart in i bloggvärlden. Har inte haft någon lust att blogga på ett tag. Först var verkligheten bättre än "nät-livet", sedan blev det sämre...och nu vet jag inte riktigt, haha. Läste igenom alla inlägg i den förra bloggen och det känns som att det passar med en ny nu. Välkommen till min nya blogg i alla fall.

Malmös nya pariserhjul. Foto taget igår.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0